صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search
دسترسی سریع

رئیس انجمن کارخانجات نان صنعتی استان البرز گفت: انتخاب مواد اولیه استاندارد مهمترین عامل در پروسه تولید نان صنعتی است.

نعمت الله بابایی در برنامه «کالای ایرانی» رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله که مصرف نان صنعتی برای سلامت انسان فایده بیشتری دارد، افزود: تولید این نان در کشور هم‌اکنون با استفاده از تجهیزات روز دنیا انجام می‌شود.

وی همچنین اظهارداشت: تولید نان خوب مستلزم ماشین آلات مناسب، مواد اولیه مرغوب و دانش تولید است.

رئیس انجمن کارخانجات نان صنعتی استان البرز ضمن اشاره به این جمله که مردم نان های فانتزی، مغازه ای و کارگاهی را به اشتباه نان صنعتی می دانند، گفت: نان مزبور بصورت علمی، حرفه ای و در عین حال مبتنی بر ماشین آلات پیشرفته و بدون تماس مستقیم با آتش پخت می شود.

وی در ادامه افزود: نان در واحد تولیدی صنعتی صد درصد به روش صنعتی و بدون دخالت دست تولید و به بازار مصرف عرضه می گردد.

بابایی در عین اشاره به این جمله که آرد ضعیف و فاقد استاندارد لازم موجب کوتاهی قد، ناراحتی گوارشی، سرطان مری و معده، ریزش مو و غیره می شود، اظهارداشت: تمامی فرآیند های تولید نان از مواد اولیه تا تولید نهایی در واحدهای صنعتی نظارت وکنترل می شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه نان صنعتی باید جایگزین نان سنتی در کشور شود، گفت:بدون شک با فرهنگ‌سازی لازم می توان به این هدف مهم در جامعه دست یافت.

رئیس انجمن کارخانجات نان صنعتی استان البرز افزود: دولت باید به سمت سیاست‌گذاری مناسب برای فرهنگ‌سازی مصرف نان صنعتی حرکت کند تا علاوه بر جلوگیری از بیماری‌های گوارشی و اتلاف سرمایه ملی ناشی از نان سنتی هزینه‌های کمتری را برای تولید و مصرف نان متقبل شود.

وی با اعلام اینکه پرداخت سوبسید به آرد و نان جزء فساد سودی برای جامعه ندارد، اظهارداشت: افزایش کیفیت از جمله مباحث مهم در موضوع نان است.

بابایی در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: برای بالا بردن کیفیت نان باید یارانه آرد ونان حذف و آرد به صورت آزاد در اختیار نانوایان قرار گیرد.

وی تصریح کرد: اگر دولت نقش خود را محدود به نظارت کند و دست از دخالت مستقیم در این حوزه بردارد و کار را به خود صنف واگذار کند بدون شک این اقدام می‌تواند منجر به بهبود کیفیت نان، رضایت مردم و در عین حال رقابت پذیری در این حوزه شود.

رئیس انجمن کارخانجات نان صنعتی استان البرز ادامه داد: تهیه نان خوب و ماکول نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد، روش های تهیه خمیر و عمل آوری سیستم های پخت دارد.

وی گفت: علاوه بر این بسته بندی و سرانجام نگهداری صحیح نان ضمن کاهش ضایعات می تواند حرکت به طرف خودکفایی در تولید و صرفه جویی در مصرف گندم را تسهیل و همینطور از خروج مقادیر متنابهی ارز از کشور جلوگیری کند.

بابایی افزود: بی تردید از طریق بکارگیری روش های نوین تهیه و عمل آوری خمیر، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می توان نان خوب و ماکول تهیه و تولید را از نظر اقتصادی مقرون به صرفه کرد.

برنامه «کالای ایرانی» کاری از گروه صنعت و بازرگانی شبکه تخصصی رادیو اقتصاد است که از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت 10 صبح به مدت 55 دقیقه به تهیه کنندگی «حمیده رضا سلطانی و مهدی شیار» با هدف معرفی، ترویج و تبلیغ کالای ایرانی، تولید داخلی و حمایت ازتولید کنندگان داخلی و مقابله با مصرف بی رویه کالای خارجی بر روی موج اف ام ردیف 98 قرار می‌گیرد و علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه کنند.

اخبار پربازدید

  • متن پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه سردار قاسم سلیمانی

  • وضعیت تولید مخازن استیل فرآوری مواد غذایی

  • بازتاب پیام سردار سلیمانی به مقام معظم رهبری در رسانه‌های جهان

  • زلالی خوانساری به روایت کیمیای کلمات

  • دکتر حسن انوری از«فرهنگ نویسی و ویرایش» می گوید

  • تولیدات صادرات محور در صنعت کاشی و سرامیک

  • اولویت دولت در تدوین بودجه سال آینده

  • وضعیت گردشگری در روستای «چنار شرق»

  • فرهنگ سازی در حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE

  • چالش های پیشرو در اقتصاد دریا و حمل و نقل دریایی