آقامیری در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: ایران كشوری مستقل در فناوری هسته ای

عضو هیئت علمی دانشكده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: ایران امروز به عنوان یك كشور مستقل در زمینه فناوری هسته ای در جهان شناخته می شود.

1397/01/20
|
19:50

سیدمحمودرضا آقامیری در برنامه «ساعت صنعت» رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله كه تاریخچه انرژی هسته ای در ایران به دوران قبل از انقلاب منوط می شود، افزود: فناوری هسته ای از عمده ترین مباحث علوم و تكنولوژی در دنیای امروز به شمار می رود چرا كه در توسعه و پیشرفت كشورها بسیار نقش آفرین است.

وی ادامه داد: ایران در دوران پس از انقلاب بی واسطه و مستقل وارد عرصه فعالیت های انرژی صحلح آمیز هسته ای شد و توانست به همت متخصصان و نخبگان جوان داخلی قله های موفقیت را یكی پس از دیگری فتح و جهانیان را به حیرت وادارد.

عضو هیئت علمی دانشكده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: جمهوری اسلامی امروز با تلاش های مثال زدنی صورت گرفته در بحث علم، ساخت تجهیزات موردنیاز و همینطور تجاری سازی محصولات مرتبط با انرژی هسته ای از جایگاه ممتازی در جهان برخوردار است.

وی افزود: در حال حاضر نیروی انسانی قوی و كارآمد قابل توجهی در بحث انرژی صلح آمیز هسته ای در كشور تربیت و در حوزه های مختلف علم، فناوری، تجاری سازی و غیره مشغول فعالیت هستند.

آقامیری تصریح كرد: ایران امروز بصورت مستقل و بدون هیچ گونه وابستگی در زمره 10 كشور برتر هسته ای جهان قرار دارد.

وی به رادیو اقتصاد گفت: غنی سازی اورانیوم در دنیا تنها توسط چهار تا پنج كشور انجام می شود كه جمهوری اسلامی یكی از این كشورهاست.

عضو هیئت علمی دانشكده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی افزود: ایران تنها كشوری در جهان است كه می تواند امروز بدون هیچ نیازی به استفاده از سوخت، مواد غنی شده، كیك زرد و مواد اولیه دیگر كشورها روی پای خود بایستد و فعالیت های صلح آمیز انرژی هسته ای را دنبال كند.

وی اضافه كرد: خوشبختانه ایران در شرایطی توانسته به پیشرفت های حیرت انگیز در بحث انرژی هسته دست پیدا كند كه همواره با محدودیت ها و تحریم های وسیع و شدید جهانی مواجه بوده است.

آقا میری تصریح كرد: در حال حاضر از صفر تا صد فعالیت های مرتبط با فناوری هسته ای به حول قوه الهی و به مدد جوانان پر استعداد داخلی دنبال می شود ولی دنیای غرب به دنبال اینكه به هر قیمتی جلوی این موفقیت ها را سد كند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انرژی صلح آمیز هسته ای امروز در بخش های مختلف كشور از قبیل پزشكی، صنعت، كشاورزی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

عضو هیئت علمی دانشكده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی افزود: بدون شك بهره گیری از این فناوری زمینه ساز رشد، توسعه و بالندگی در هر كشوری خواهد بود.

برنامه «ساعت صنعت» كاری از گروه صنعت و بازرگانی به تهیه كنندگی غلامرضا عزتی روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 21 به مدت 55 دقیقه با هدف معرفی ظرفیت ها، توانمندی ها و دستاوردهای صنعتی كشور به ویژه در صنایع متوسط و بزرگ در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و تشویق و ترغیب صنعت كشور به خلاقیت، ابتكار عمل و نوآوری از رادیو اقتصاد پخش و علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع