سیف در گفتگو با رادیو اقتصاد خبرداد: برگزاری سومین جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت»

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی از برگزاری سومین جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت» با هدف فرهنگ سازی و تامین نیروی انسانی خلاق و كارآمد برای صنعت دریایی كشور خبرداد.

1396/08/10
|
14:31

محمدسعید سیف در برنامه «راه ابریشم» رادیو اقتصاد افزود: این جشنواره با محوریت طرح ها و دستاوردهای فناورانه دریایی، مسابقات دانشجویی، مسابقات دانش آموزی، سخنرانی علمی و كارگاه های آموزشی، نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی كشور از 9 تا 11 آبان ماه جاری در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار می شود.

وی اظهارداشت: با توجه به وسعت و گستردگی بخش های مختلف دریایی و ارتباط این بخش ها با مسائل آموزشی، پژوهشی، فناوری، صنعتی، اقتصادی و تجاری احساس شد جشنواره جامعی در حوزه مربوطه برگزار تا بتوان بخش ها و ذی نفعان متعدد فعال مرتبط را به نوعی در جهت ایجاد هم افزایی و تعامل بیشتر دور هم جمع كرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی گفت: بهره برداری كامل از ظرفیت های دریا نیازمند هم افزایی و تعامل درتمامی حوزه های مرتبط است.

وی افزود: از این جهت «ایده علم تا عمل» در جشنواره مطرح و تلاش شد بخش های دانشجویی، شركت های دانش بنیان، آموزش و پرورش، مدارس، پژوهشكده ها، سازمان ها و ارگان های دریایی بزرگ و اصلی به نوعی در این جشنواره مشاركت داشته باشند.

سیف ضمن اشاره به ارسال بیش از 40 طرح و دستاورد از سازمان ها، شركت ها، دانشگاه ها و غیره به جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت اظهارداشت: طرح های برگزیده در این جشنواره معرفی می شوند.

وی همچنین از وجود بیش از 45 شركت دانش بنیان مربوط به دریا در كشور خبرداد و افزود: شركت های مزبور ضمن ارائه دستاوردهای متعدد حضور جدی در این جشنواره دارند.

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی در حین اشاره به بخش ایده بازار بیان داشت: افزون بر 400 ایده به دبیر خانه جشنواره واصله شده است.

سیف در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به اهمیت دریا در ساختار اقتصادی كشور اظهارداشت: در حال حاضر 90 درصد حمل و نقل كالا (صادرات و واردات) در ایران از طریق دریا انجام می شود.
وی با بیان اینكه 30 درصد تولید نفت كشور از حوزه های دریایی است، گفت: بزرگترین منبع گازی جهان (میدان گازی ایران و قطر) در خلیج فارس واقع شده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی گفت: در شرایط كنونی اشتغال و معیشت 150 هزار نفر در مملكت بصورت مستقیم به صیادی و امور صید مربوط می شود.

وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن اشاره به وجود پنج هزار و 800 كیلومتر ساحل در كشور افزود: نقش و اهمیت سواحل دریا و موقعیت استراتژیك این مناطق به لحاظ مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاحتی و غیره امروز بركسی پوشیده نیست.

سیف یادآورشد: سواحل دریاها همواره به عنوان مهمترین مراكز اقتصادی، صنعتی، رشد و شكوفایی در دنیا شناخته می شوند.

برنامه «راه ابریشم» كاری از گروه صنعت و بازرگانی به تهیه كنندگی مهرگان سوادكوهی یكشنبه، سه شنبه و پنجشنبه ساعت 16.30 به مدت 25 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش وعلاقه مندان می‌توانند برای دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع