مدیر شبكه رادیویی سلامت «خونه زندگی»؛ یك برنامه تعاملی تاثیرگذار


یكی از عواملی كه به ما كمك می‌كند، زندگی خوب و موفقی داشته باشیم، این است كه خود را بشناسیم، احساس خوبی در مورد خودمان داشته باشیم و از آنچه هستیم، شاد و راضی باشیم.

1396/10/28
|
09:45



دكتر صدیقه اعتماد سعید ، مدیر شبكه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: بنابراین باید نسبت به مهارت‌های زندگی آگاهی داشته باشیم تا به این هنر دست پیدا كنیم. این نوع مهارت به ما كمك می‌كند شناخت بیشتری‌ در مورد خصوصیات، نیازها، خواسته‌‌ها، اهداف، نقاط ضعف، نقاط قوت و احساسات خودمان داشته باشیم. در بررسی گروه خانواده رادیو سلامت به این نتیجه رسیدیم كه خانواده به عنوان پایگاه اجتماعی گاهی دچار ضعف هایی می شود، به همین دلیل تولید برنامه «خونه زندگی» را با هدف افزایش مهارت های ارتباطی و كاهش آسیب های خانوادگی برنامه ریزی كردیم.
وی ادامه داد: امروز خانواده ها در مرحله گذار هستند و از سنت به مدرنیته حركت می كنند، اما لوازم این گذار را به همراه ندارند؛ به همین دلیل مهارت های ارتباطی را باید آموزش ببینند. برنامه خونه زندگی در قالب تركیبی و نمایشی تلاش دارد این آموزش را به خانواده ها ارائه كند. در این برنامه یك خانواده متعادل داریم كه مثل هر خانواده دیگری درگیر مشكلاتی می شوند و تلاش دارند برای آن راهحل پیدا كنند.
مدیر رادیو سلامت در ادامه تاكیدكرد: البته این خانواده هنگام نمایش با كارشناس برنامه هم صحبت میكنند و به دنبال راه حل اصولی می گردند. خونه زندگی كاملا تعاملی تولید می شود و همین ویژگی، كمك زیادی به دیده شدن این برنامه كرده است. در این برنامه همسایه هایی (شنوندگان فعال كه از طریق برنامه به آنها پلاك داده شده است) داریم كه با ما مشاركت دارند و مشكلات خودشان را با ما در میان می گذارند. این همسایه ها برای تهیه سوژه های برنامه به ما كمك میكنند و سرمایه های اجتماعی ما محسوب می شوند. در واقع آنها پایگاهی هستند كه برنامه را به دوستان دیگر هم معرفی می كنند.
وی تصریح كرد: به هر حال هر كدام از این دوستان به عنوان همسایه، یك كانال تبلیغی برای برنامه خونه زندگی هستند. به عنوان نمونه یكی از همسایه ها در تماس با ما اعلام كرد هر روز برنامه را ضبط می كند و برای دخترش كه خارج از كشور زندگی می كند، می فرستد تا او هم از آن استفاده كند.
مدیر رادیو سلامت در ادامه گفت: این روش تعاملی باعث جذب بیشتر مخاطبان شده و هر كدام از همسایه ها به عنوان انسان های فرهیخته با ما همكاری میكنند و هر روز بر تعداد شنوندگان برنامه اضافه می شود. در حال حاضر سه سال از عمر این برنامه می گذرد و هر روز به شنوندگان فعالی كه به ما ملحق شدهاند، یك پلاك می دهیم.
دكتر اعتماد سعید در پایان اظهارداشت: معتقدم اگر روی برنامه های تعاملی برنامه ریزی صحیح صورت بگیرد و در كنارش محتوای خوبی هم داشته باشیم، بدون تردید می تواند اثرگذار باشد؛ كافی است بخواهیم. مسلما با برنامه ریزی صحیح میتوان منتظر تاثیرات اجتماعی سازنده و خوب بود.

دسترسی سریع