تفاوت بیمه دانش آموزی و بیمه دانشجویی

در برنامه "ورزش در آینه قانون" یكشنبه 18 شهریور، دكتر بهبو، كارشناس حقوقی، به بررسی مسائل حقوقی مربوط به بیمه مدارس و دانشگاه پرداخت.

1397/06/19
|
20:00

به گزارش روابط عمومی رادیو ورزش، دكتر بهبو، كارشناس حقوقی، در خصوص تفاوت میان بیمه دانشگاه و مدارس اظهار داشت: باید از دو منظر متفاوت به این موضوع نگاه كنیم. در مدرسه به خاطر اینكه دانش آموز به سن قانونی نرسیده است، اولیای او باید به مسائل وی نظارت كنند؛ اما در دانشگاه به خاطر اینكه دانشجو بالای 18 سال است و به سن قانونی رسیده است، خود باید مصلحتش را درنظر بگیرد و حق و حقوقش را پیگیری و مطالبه كند.
خانواده ها باید به بیمه دانش آموزی توجه ویژه ای داشته باشند. باید صحت بیمه دانش آموزی كه مدارس منعقد كرده است را بررسی كنند. اینكه تا چه سقفی پوشش می دهد و چه تعهداتی دارد.
دكتر بهبو در پاسخ به این سوال كه آیا شكایت اولیای دانش آموزان در ارتقاء سطح بیمه دانش آموزی مدرسه تأثیری دارد، بیان كرد: هر ولی می تواند بیمه خاص را شخصاً برای فرزندش درنظر بگیرد. به طور كلی مدارس تمام دانش آموزان را بیمه می كنند. در مدارس غیرانتفاعی با مدارس دولتی متفاوت است؛ زیرا دست مدیریت ها باز است.
حق گرفتنی است، نه دادنی. اگر حق مطالبه شود، مسئولین دولتی هم مكلف هستند با یك نگاه خاصی به این موضوع بنگرند. خانواده ها فرزندان خود را فقط برای مسئله ورزش بیمه نمی كنند؛ بلكه بیمه می كنند كه اگر در طول زمان تحصیل و حضور در مدرسه برای وی اتفاقی افتاد، بیمه آن را پوشش دهد.
در زنگ ورزش حادثه بیشتر خود را نشان می دهد و بیمه باید تقبل مسئولیت بیشتری كند یا حداقل تحت عنوان بیمه های تكمیلی قبول خسارت كند.
دكتر بهبو اضافه كرد: در دانشگاه قضیه كاملاً متفاوت است. اگر دانشجو بیمه دانشجویی است، از امكانات استفاده می كند؛ اما اگر به صورت تخصصی هم تحصیل می كند و هم فعالیت ورزشی خاصی را در فضای باشگاهی دانشگاه انجام می دهد، باید مطالبه كند كه بیمه ورزشی مناسب هم داشته باشد.
برنامه "ورزش در آینه قانون" با اجرای زهرا محمودوند، كاری از گروه علوم ورزشی است كه یكشنبه ها ساعت 13:35 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش موج اف ام ردیف 92 مگاهرتز تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع