آسا در گفتگو با رادیو اقتصاد عنوان كرد: صنعت كابل صنعتی پر ظرفیت در ایران

یك فعال در حوزه تولید سیم و كابل گفت: صنعت كابل صنعتی پر ظرفیت در بحث اشتغال افزایی، پویایی تولید، رشد اقتصادی، توسعه صادرات، ارزآوری و غیره در كشور قلمداد می شود.

1397/08/07
|
14:24

مسعود آسا در برنامه «ساعت صنعت» رادیو اقتصاد ضمن تقسیم بندی كابل ها به سه دسته از قبیل مخابراتی و دیتاكیبل، كابل های پاور و قدرت و كابل های كنترل و ابزار دقیق افزود: ایران در زمینه تولید كابل های مخابراتی بسیار پیشرفته است.

وی در ادامه با بیان اینكه جمهوری اسلامی امروز بزرگترین تولید كننده كابل های مخابراتی در خاورمیانه است، اظهارداشت: كارخانه های كابل های مخابراتی مانند شهید قندی، رفسنجان و غیره در حال حاضر بیش از نیاز كشور كابل تولید و به بازار مصرف داخلی و خارجی عرضه می كنند.

این فعال در حوزه تولید سیم و كابل گفت: جدا از این فیبر نوری دستكم در سه تا چهار تا كارخانه داخلی در حال تولید است.

وی افزود: تنها نقطه ضعف كشور در تولید كابل های شبكه ای یا های فركانسی بوده كه متاسفانه سرمایه گذاری مناسبی در این زمینه صورت نگرفته است.

آسا تصریح كرد: خبرها حاكی از اینكه شركت كابل های مخابراتی رفسنجان به تازگی در حال تولید كابل های شبكه ایست كه این حركت را باید به فال نیك گرفت.

وی همچنین در خصوص تولید كابل های قدرت و پاور نیز به رادیو اقتصاد گفت: خوشبختانه دامنه وسیعی از این نوع كابل ها اعم ولتاژهای یك تا 230 كیلو ولت در كشور تولید می شود.

این فعال در حوزه تولید سیم و كابل ضمن اشاره به اینكه در آینده كابل 400 كیلو ولت در شبكه های داخلی مورد نیاز خواهد بود، افزود: ضرورت دارد صنایع كابل سازی از هم اكنون روی این محصول سرمایه گذاری كنند.

وی بیان داشت: شركت های ایرانی امروز در تولید كابل های های ولتاژ به لحاظ كیفیت، دانش فنی، امكانات و ماشین آلات می توانند با بسیاری از شركت های خارجی رقابت كنند.

آسا گفت: ایران امروز در تولید كابل های قدرت و پاور هیچ كم و كسری نداشته بلكه می تواند در بحث توسعه صادرات نیز بسیار نقش آفرین باشد.

وی در خصوص وضعیت تولیدكابل های كنترل و ابزار دقیق نیزافزود: این نوع كابل ها بیشتر در پروژه های صنعتی به خصوص نفت، گاز و پتروشیمی كاربرد دارند.

این فعال در حوزه تولید سیم و كابل اظهارداشت: خوشبختانه به میزان كافی كابل های كنترل و ابزار دقیق در مملكت تولید و هیچ كمبودی در این زمینه احساس نمی شود.

وی ضمن اشاره به اینكه صنعت كابل صنعتی پر ظرفیت در كشور است، گفت: ایران دارای غنی ترین منابع مس در دنیاست.

آسا در این مصاحبه افزود: بیشترین مواد اولیه تولید كابل مس، آلومینیوم و پلیمر است.

وی بیان داشت: ایران جدا از قرارگیری در روی كمربند سبز مس جهان هم اكنون از قطب های مهم تولید مواد پتروشیمی در دنیا به شمار می رود.

این فعال در حوزه تولید سیم و كابل یادآورشد: صنعت كابل سازی در ایران به لحاظ برخورداری از ظرفیت بالای تولید مواد اولیه، دانش فنی، ماشین آلات وامكانات تولید می توان به عنوان یك صنعت و توان صادراتی در كشور مطرح باشد.

برنامه «ساعت صنعت» كاری از گروه صنعت و بازرگانی به تهیه كنندگی لیلا امید یگانه روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت 21 به مدت 60 دقیقه با هدف معرفی ظرفیت ها، توانمندی ها و دستاوردهای صنعتی كشور به ویژه در صنایع متوسط و بزرگ در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و تشویق و ترغیب صنعت كشور به خلاقیت، ابتكار عمل و نوآوری از رادیو اقتصاد پخش و علاقمندان می‌توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه كنند.

دسترسی سریع