حریرچی در مصاحبه با رادیو گفت وگو: پرونده الكترونیك سلامت تكمیل شد/ خبرهای خوبی در راه است

حریرچی گفت: پرونده الكترونیك سلامت طبق قولی كه داده بودیم تا آخر خرداد ماه تكمیل شد و در روزهای آینده هم خبرهای خوبی در این زمینه خواهیم داشت.

1398/03/25
|
11:19

برنامه " صبح و گفت و گو " با موضوع وضعیت پرونده الكترونیك سلامت و در ارتباط تلفنی با ایرج حریرچی قائم مقام وزیر و معاون كل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

حریرچی در ارتباط زنده تلفنی با رادیو گفت و گو بیان داشت: پرونده الكترونیك سلامت به پایان رسید اما همچنان پدیده ای پویا و دینامیك است و در همه مراحل باید رو به تكامل باشد كمااینكه این طرح پس از گذشت چندین سال اجرا در كشورهای مختلف همچنان در حال اصلاح و تكامل است.

قائم مقام وزیر بهداشت، پرونده الكترونیك سلامت را از طریق سطوح مختلف از جمله مردم و بیماران قابل ارزیابی دانست و افزود: ارائه كنندگان خدمات اعم از بهورزان و مراقبان سلامت، پزشكان خانواده، متخصص و فوق تخصص، ارائه كنندگان خدمات بیمارستانی، آزمایشگاهی و رادیولوژی با رعایت محرمانگی و با توجه به سطح دسترسی می توانند به اطلاعات دسترسی پیدا كنند و در جهت سلامت مردم و بیمار اقدام نمایند.

وی افزود: علاوه براین، بیمه ها و پرداخت كنندگان و سیاست گذاران نیز باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشند تا اطلاعات لازم را در جهت برنامه ریزی استخراج كنند.

این مقام مسئول در رادیو گفت و گو خاطرنشان كرد: پرونده الكترونیك سلامت طبق قولی كه داده بودیم تا آخر خردادماه تكمیل شد و در روزهای آینده هم خبرهای خوبی در این زمینه خواهیم داشت.

حریرچی در رابطه با هزینه های طرح تحول سلامت گفت: هزینه های این طرح به جز سال های 1393 و 1394 با توجه به مشكلات مالی دچار مضیقه شد. در حال حاضر با توجه به وضعیت مالی كشور در تامین هزینه ها دچار مشكلاتی هستیم اما طبق اعلام وزیر بهداشت و درمان، آقای نمكی، بسته های اصلی طرح تحول سلامت شامل حمایت مالی از بیماران به ویژه در بیمارستان های دولتی، عدم ارجاع بیماران به خارج بیمارستان و تأمین پزشك و متخصص در مناطق محروم بدون كم و كاست ادامه خواهد داشت و در موارد نیاز به صرفه جویی و ارتقای بهره وری نیز اقدام خواهد شد.

قائم مقام وزیر بهداشت در رابطه با آینده هزینه های طرح تحول سلامت گفت: خانوارها در زمان تورم و كاهش قدرت خرید قسمت عمده هزینه های خود را به هزینه های بسیار ضروری مانند خوراك اختصاص می دهند و از هزینه های بهداشت و درمان و آموزش و فرهنگ می كاهند، در نتیجه ما مكلف به افزایش حمایت مالی از مردم در موارد درمان بیماری ها هستیم.

حریرچی در پایان با اشاره به اینكه پرداختی از جیب مردم در تامین هزینه ها در سال های منتهی به طرح تحول حدود 54 تا 58 درصد بود گفت: در حال حاضر این عدد به 35 درصد رسیده و ما نه تنها اجازه افزایش این 35 درصد را نخواهیم داد بلكه مطابق با برنامه ششم، مكلف به كاهش پرداختی از جیب مردم تا 25 درصد نیز هستیم.

دسترسی سریع