رنگین كمان تغذیه ای در «شفاخانه»

رادیو فرهنگ امروز در برنامه «شفاخانه» با نگاهی به اهمیت رنگ ها در میوه ها و سبزیجات به رنگین كمان فرهنگ تغذیه ای می پردازد.

1399/02/29
|
09:20

به گزارش روابط عمومی رادیو فرهنگ؛ برنامه «شفاخانه» كه دوشنبه ها با موضوع احیای طب سنتی و تبیین بخشی از ابلاغیه سیاست‌های كلی سلامت كه از سوی رهبر فرزانه انقلاب و بازشناسی ظرفیت‌ها و میزان كارآمدی طب سنتی در پیش‌گیری بیماری‌ها به بررسی خواص داروهای گیاهی و میوه ها می پردازد امروز 29 اردیبهشت ماه به سراغ اهمیت و فواید توجه به رنگ ها در انتخاب برنامه غذایی می رود.
در برنامه امروز «شفاخانه» دكتر آرمان زرگران، استادیار دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی تهران و عضوآكادمی جهانی تاریخ داروسازی درباره خواص میوه ها و سبزیجات با رنگ های مختلف مطالبی را بیان می كند.
گفتنی است برای این كه بیشترین فواید را از مصرف میوه ها و سبزی ها به دست بیاوریم، باید حداقل در طول هر روز یك وعده مصرفی از هر 5 گروه رنگی را به برنامه غذایی خودمان اضافه كنیم. این 5 گروه رنگی شامل رنگ های آبی/بنفش، سبز، سفید، زرد/نارنجی و قرمز می شود.
علاقه مندان می توانند برنامه «شفاخانه» را به تهیه كنندگی «پروی جمالی« و گویدگی« راضیه گردكاهد» دوشنبه ها ساعت 16 به همت گروه كتاب رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز بشنوند.

دسترسی سریع