چندكلام از دست اندركاران رادیو مقاومت مقاومت گفتمان مداوم و پایان ناپذیر انقلاب

رادیو مقاومت چهارمین سال فعالیت خود را در حالی آغاز می كند كه هر ساله به مناسبت سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در دی ماه به مدت یك ماه روی آنتن رادیو فصلی می رفت، اما امسال با توجه به تحولات اخیر زودتر آغاز به كار كرد .

1402/09/04
|
11:21

رادیو مقاومت چهارمین سال فعالیت خود را در حالی آغاز می كند كه هر ساله به مناسبت سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در دی ماه به مدت یك ماه روی آنتن رادیو فصلی می رفت، اما امسال با توجه به تحولات اخیر و رویدادهایی كه این روزها بر اثر جنایات رژیم كودك كش اسرائیل بر مردم غزه روا داشته می شود و با توجه به رخداد طوفان الاقصی و مقاومت بی‌سابقه مردم مظلوم فلسطین در غزه، از 15 آبان ماه آغاز كرده و با تبیین رویدادها و رخدادهای به روز تحولات فلسطین و منطقه در برنامه‌های زنده و تبیین مكتب شهید سلیمانی، تا 30 دی ماه از موج اف.ام ردیف 95.5 مگاهرتز تقدیم علاقه مندان می شود.
رضا كوچك زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت:
مقاومت گفتمان مداوم و پایان ناپذیر انقلاب اسلامی است كه از دل آن مكتب قدرتمند شهید سلیمانی شكل گرفت؛ لذا رادیو فصلی مقاومت یك اقدام پایدار رسانه ملی برای تبیین این حقیقت زنده در جامعه است. امسال به جهت تحولات منطقه و حوزه فلسطین و نیاز به تبیین مسائل مرتبط با آن و مقابله با جنگ های شناختی و رسانه ای دشمن صهیونیستی و غرب در این باره، بازه فعالیت رادیو مقاومت طولانی تر شده است.
طوفان اقتدارآفرین الاقصی باعث شد تا مسئله فلسطین دوباره به صدر مسائل جهان اسلام و حتی جهان برگردد. از این جهت در رادیو مقاومت 45 روز به زمان همیشگی این شبكه افزوده و به جهت محتوایی نیز تاثیر حداكثری بر این شبكه داشته است؛ در این راستا با بررسی جنایات 75 ساله رژیم صهیونیستی در فلسطین، جنایات جنگی كنونی امریكا و صهیونیسم در باریكه غزه سعی می شود تا سكوت مجامع بین المللی و بی اعتباری حقوق بشرغربی را مورد تبیین قرار بدهیم. از طرف دیگر با تبیین اقتدار طوفان الاقصی و شكل گیری دو گانه «مقاومت» -«سازش» در عرصه آرمان های فلسطین در داخل این كشور و منطقه، تاثیر انقلاب اسلامی بر این فرایند نیز واجد بررسی است كه در برنامه های ما خود را نشان می دهد.



نوشین رهگذر، تهیه كننده روی موج مقاومت:
برنامه«روی موج مقاومت» از شنبه تا چهارشنبه ساعت 7 تا 9 صبح در قالب برنامه ایی مجله محور و اطلاع رسانی از شبكه رادیویی مقاومت روی آنتن می رود. در این برنامه سه تا چهار بخش خبری طراحی شده كه آخرین اخبار منطقه و رویدادهای محور مقاومت از منابع معتبر و موثق اطلاع رسانی می شود. در ادامه یك خبر با توجه به رخداد مهم و روز منطقه انتخاب و به واسطه كارشناسان مرتبط تحلیل و بررسی خواهد شد. انتخاب كارشناسان براساس موضوع متغییر خواهد بود. كارشناسان بین الملل و كارشناسان آمریكا و اروپا و... به تحلیل و بررسی رویداد و رخداد می پردازند. در این برنامه علاوه بر پوشش راهپیمایی هایی كه در سراسر كشور رخ می دهد، راهپیمایی های خارج از كشور كه با هدف حمایت از مردم غزه برپا می شود، از این برنامه منعكس می شود. از دیگر بخش های برنامه روی موج مقاومت بخش فضای رسانه ای كه به تحلیل رسانه های غربی اختصاص یافته است. این برنامه با حضور سردبیر محتوایی اداره می شود كه مشرف به مسائل بین الملل و منطقه است و هر بخش با تیتربندی و محتوابندی در صورت تصویب در دستوركار عوامل قرار می گیرد. دكتر علیرضا داودی سردبیر محتوایی، سید رحیم هاشمی جویباری مشاور و پژوهشگر، مریم شیخ علی چوپانی نویسنده و احمد خدابنده سامانی دستیار تهیه كننده از عوامل برنامه روی موج مقاومت هستند.
حمید عبیری، گوینده «روی موج مقاومت»
قطعا اجرای برنامه در رادیو مقاومت در شرایط فعلی كه فضای متفاوتی را مطلبد، بسیار دشوار است. گوینده این شبكه رادیویی اگر فضا و مفهوم مقاومت را درك نكند و مطالعه كافی نداشته باشد و شرایط و محور مقاومت را نداند و اطلاعات كافی نداشته باشد، اجرا خیلی سخت خواهد بود.آنچه در ظاهره از مقاومت و محور مقاومت و اتفاقات شنیده می شود، فضای احساسی و ظاهری است. آنچه به این اتفاق عمق می دهد واقعیتی كه در صحنه عمل رخ می دهد و كمتر كسی برای درك و مطلع شدن آن عمیق شده است. مفهوم و درك آنچه در فلسطین، لبنان و غزه و... اتفاق می افتد و مبارزه با متجاوزان فراتر از آنچیزی كه در خبرها می بینیم و می شنویم، اما آنچه ضرورت دارد با مطالعه و درك عمیق، اتفاقات مثبتی كه رخ می دهد و پیروزی ها پررنگ تر شود، تا روحیه كسانی كه در خط مقدم محور مقاومت مبارزه می كنند با انگیزه تر شوند. این موضوع جزو اصولی كه به عنوان گوینده با یك اجرای فاخر می بایست رعایت شود.
ما علاوه بر مطالعه، باید به آنچه به زبان آورده می شود اعتقاد داشته باشیم. اعتقاد درونی كه به دل مخاطب می نشیند. من زمانی به این اعتقاد می رسم كه هدف محور مقاومت را باور داشته باشم. اگر به این باور برسم؛ لحن، ادبیات، كلام و حس من، متناسب با فضای مقاومت در اجرا متفاوت خواهد شد. اینجا جایی كه جدا از احساس، قطعا منطق، عقل، باور و ایمان درونی به هدف و آنچه اهالی مقاومت برای آن مبارزه می كنند، بسیار مهم و تاثیرگذار است.
مشاركت ها عالی است، یكی از نكاتی كه امسال برای خودم هم از اولین اجرا در رادیو مقاومت جالب بوده مشاركت حداكثری و همراهی مخاطبان با برنامه های رادیو مقاومت بوده است و علت آن هم اطلاع رسانی نسبتا دقیق و شفاف رسانه از وقایعی كه در محور مقاومت بویژه غزه رخ داده است. نكته دیگر اینكه امسال صرفا قشری كه به عنوان قشر معتقد می شناسیم درباره موضوع مقاومت و اتفاقات غزه اظهار نطر نكرده اند، بلكه ما از همه اقشار، نگاه ها، اعتقادات ، سایق و دیدگاه های مختلف مخاطب داریم و این بدین معناست كه مقاومت یك مفهوم عمومی و همگیر است و اختصاص به یك قشر و گروه خاص ندارد.
مریم شیخ علی چوپانی، نویسنده:
توفیقی دست داد تا در این برهه و شرایطی كه مظلومان سرزمین فلسطین، جلوه ای دیگر از مقاومت را رقم زده اند ،من نیز در جوششی از این خیزش شكوهمندانه، درباره مقاومتی شكوهمندانه بنویسم كه به یاری خدا، فرجامش پیروزی است. از مقاومت گفتن، یك چیز و درباره مقاومت نوشتن چیزی دیگر است. اما زمانی كه قرار باشد پا به پای حماسه بیداری، ازمقاومت نوشت، گویی با مفاهیمی نو به نو مواجه می شویم، مفاهیمی كه منجر به دریافت هایی تازه و درك و درنگ هایی بنیادین می شود.
رویكرد شبكه مقاومت، تبیین مكتب شهید سلیمانی و حقانیت مكتب آن بزرگوار در دفاع از مظلومان است. به طبع نگارش برای برنامه های چنین شبكه ارزشمندی، نیازمند دركی درست از مكتب شهید سلیمانی و شناخت زوایای شخصیت سردار است كه عمری در راه اعتلای ارزش های اسلامی و انقلابی، تلاش كرد.
انتهای پیام.

دسترسی سریع