معاون صدا با اشاره به ارسال بیش از یك هزار اثر به دبیرخانه جشنواره رادیویی پژواك گفت: برای این رویداد هفت نشان در عرصه های مختلف به برگزیدگان ارسال می شود.
به گزارش ستاد خبری سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك، علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی در مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك ضمن تبریك ولادت علی ابن موسی الرضا (ع) و خیرمقدم به مهمان گفت: در حالی اختتامیه سومین جشنواره پژواك را به نظاره نشسته ایم كه باید از زحمات خالصانه و بی ریای همكارانم در رادیو قدردانی می كنم. دست یكایك شما را می بوسم، خدا قوت و دست مریزاد. یك دانه ای سه سال گذشته در فضای رادیویی كاشته شد و امسال به ثمر نشست و شكوفه ها متعدد و میوه های پرثمر داد.
وی با تاكید بر این كه امسال به دبیرخانه جشنواره رادیویی پژواك بیش از یك هزار اثر در زمینه های مختلف ارسال شد، افزود: ارسال این تعداد آثار نشان از همت همكارانم در سراسر كشور دارد. شكوفه هایی كه به بار نشست. معرفی جوانانی كه در صحنه حاضر شدند و برنامه های خلاقانه ارسال كردند.
بخشی زاده در ادامه با اشاره به داوری این دوره از جشنواره خاطرنشان كرد: داوری در این دوره بسیار سخت بود؛ بعضی از آثار برگزیده با صدم اختلاف بر روی سكو می آیند. به نظرم این جشنواره به اهداف خودش رسیده است. جا دارد شاخ و برگ پیشتری پیدا كند. به امید خدا در سال آتی این جشنواره وجه بین المللی پیدا می كند و فقط به مستند اكتفا نمی كند. از این بستر چهره هایی معرفی خواهند شد. ما مفتخریم كه صدای واقعیت بودیم و پژواك حقیقت.
معاون صدا در ادامه یادآور شد: در طول این سه دوره، ما از حوادث و رویدادهای بین المللی عقب نمانده ایم و همراه مردم غزه بودیم، در طوفان القصی آثار قابل توجهی تولید شد، صدای دانشجویان استكبار جهانی بودیم . در حادثه ای كه در سالگرد حاج قاسم سلیمانی رخ داد، بلافاصله همكاران ما كه در صحنه حاضر بودند و اقدام به ساخت مستند كردند.
بخشی زاده با بیان این كه این جشنواره به هفت نشان رسیده است، افزود: نشان سردار شهید قاسم سلیمانی به پاس قدردانی از همكاران در حوزه مقاومت است و نشان دكتر كاظمی آشتیانی در تبیین و توصیف پیشرفت همه جانبه كشور طراحی شده است.
همچنین نشان دیگر برنامه های سلامت محور با عنوان نشان صدیقه اعتماد سعید و نشان مادر را به برنامه سازانی تقدیم می كنیم كه در حوزه فرزند آوری و تحكیم خانواده تلاش كردند. نشان فردوسی تقدیم عزیزانی می شود كه در حوزه پاسداشت زبان فارسی همت كردند و نشان ایران به برنامه سازان عزیزی تقدیم می شود كه در تقویت سرمایه اجتماعی گام برداشتند.
وی با بیان این كه مفهوم افتخار درونمایه جشنوراه آتی است، عنوان كرد: محور امید، نشاط اجتماعی، پیشرفت كشور و مفهوم افتخار درونمایه جشنواره بعدی ما خواهد بود. افتخارآفرینی هایی كه برای كشور، استان ، شهر و روستا دارد. افتخار می كنم ایرانی و فارسی زبانم. پنج محور به مركز طرح و برنامه ریزی سازمان در دستور برنامه سازی است و بحث جوانی جمعیت و خانواده، پرداخت هنرمندانه به شعار سال، بحث عفاف و حجاب، پیشرفت و امید و در پایان پاسداشت زبان و ادبیات فارسی از جمله این محورها است.